PERCHEZIȚII ȘI INVESTIGAȚII, PENTRU DESTRUCTURAREA GRUPĂRILOR DE CRIMINALITATE ORGANIZATĂ

Date:

În perioada 16 februarie – 1 martie a.c., polițiștii din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat 47 de acțiuni operative, pentru destructurarea grupurilor infracționale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic și consum ilicit de droguri și spălare de bani.

În cadrul acestor acțiuni, au fost efectuate 268 de percheziții domiciliare și 8 acțiuni de prindere în flagrant delict, fiind derulate activități investigative pentru probarea activității infracționale a 172 de persoane.

Au fost emise 87 de ordonanțe de reținere și 44 de mandate de arestare preventivă, iar, față de 24 de persoane, a fost luată măsura controlului judiciar.

De asemenea, au fost indisponibilizate 2,5 tone de substanțe psihoactive, 11.381 de comprimate, 4.513 grame de cocaină, 5.686 de grame de cannabis, 11 cântare de precizie și 29 de grindere.

Totodată, au fost instituite măsuri pentru 20 de laptop-uri, 9 tablete, 188 de telefoane mobile, 45 de cartele SIM, 33 de medii de stocare, 6 arme neletale, 350 de grame de aur, 2.200 de țigarete, 222 de bucăți de materiale pirotehnice, 38.301 lei și 583.045 de euro.

În cadrul acțiunilor, alături de polițişti din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate, au participat luptătorii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene și jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

FILMUL DESPRE CALIFICAREA NAȚIONALEI LA EURO 2024, DIFUZAT ȘI LA TÂRGOVIȘTE

Spectatorii vor descoperi cele mai interesante momente din aproape...

Aproape 80 de străzi din Târgoviște reabilitate în ultimii patru ani

Constructorii continuă lucrările pe Strada Grigore Alexandrescu, din Târgoviște....

Mare atenție când cumpărați fructe și legume 

Atunci când mergem la cumpărături pentru fructe și legume,...