PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI, ÎN COMUNA CORNĂŢELU

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea D.I.I.C.O.T, au descins la domiciliile a trei persoane bănuite de trafic de droguri. În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate mai multe bunuri folosite în activitatea infracţională, 1.000 de euro şi 10.600 de
lei.
La data de 29 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea D.I.I.C.O.T-Biroul Teritorial Dâmboviţa, au efectuat percheziţii la domiciliile a trei persoane din Cornăţelu, bănuite de înfiinţarea a două culturi de cannabis de tip „in door”, drogurile rezultate fiind comercializate sau folosite pentru consumul propriu.
În urma percheziţiilor, poliţiştii au indisponibilizat 120 de grame de cannabis, 12 plante de cannabis, un cântar electronic de precizie, plicuri autosigi-lante cu urme de materie, 3 telefoane mobile, 1.000 de euro, 10.600 de lei, 2 instalaţii artizanale pentru creşterea plantelor şi înscrisuri referitoare la dezvoltarea plantelor de cannabis.
Au fost puse în executare 3 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul parchetului pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.
La activităţi au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi poliţişti de la Postul de Poliţie Cornăţelu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

1 Decembrie 2017, 99 de ani de la Marea Unire

Ziua Naţională a României, sărbătorită pe 1 Decembrie, a fost celebrată şi la Târgovoşte prin mai multe evenimente, dar şi tradiţionala paradă militară. Ziua de 1 Decembrie 2017, marchează împlinirea a 99 de ani de la Marea Unire. În ciuda vremii ploiaoase, Ziua Naţională a României, sărbătorită şi la Târgovişte, […]