PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

In urma a 7 percheziţii efectuate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Dâmboviţa, au fost depistate 7 persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.
La data de 18 iunie 2020, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa, cu sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, au efectuat 7 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti, la 7 persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.
In urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat 7 telefoane mobile, 2 recipiente ce conţineau resturi de materie vegetală şi un plic susceptibil a conţine mai multe seminţe dintr-o plantă toxică cu puternic efect halucinogen.

De asemenea, au fost puse în aplicare 7 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa.
Investigaţiile în cauză au vizat un bărbat, din Bucureşti, bănuit de comercializarea de droguri de risc şi de mare risc. Din cercetări au rezultat indicii că persoana în cauză s-ar fi aprovizionat cu droguri şi ar fi avut legături cu alte 6 persoane tot din municipiul Bucureşti.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, iar în activităţi au fost angrenaţi şi jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prevenirea accidentelor de circulaţie din zona trecerilor la nivel cu calea ferată

Poliţiştii de la rutieră au acţionat în zona trecerilor la nivel cu calea ferată pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere soldate cu victime şi pagube materiale.In cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 238 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 39 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată.De asemenea, au […]