Percheziţii la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, tăinuire şi proxenetism

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au descins la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de furt calificat, tăinuire şi proxenetism, fapte prevăzute de art. 229, art. 270 şi art. 213 din Codul Penal.
Au fost puse în aplicarea 6 mandate de percheziţie pe raza municipiului Târgovişte, oraşului Pucioasa şi a localităţilor Tătărani şi Vulcana Pandele.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au indisponibilizat mai multe telefoane mobile, butelii şi obiecte vestimentare.
De asemenea, au fost puse în executare 8 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri. Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, iar, în cauză, cercetările contiinuă, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Optimizarea comunicării cu publicul la AFIR: timpul de răspuns la solicitări a fost redus la jumătate

În urma unei analize a activităţii de Registratură, de relaţii cu publicul şi de comunicare instituţională în anul 2020 a Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, instituţie aflată în subordinea MADR, precum şi a obiectivelor propuse în ceea ce priveşte transparenţa şi rapiditatea comunicării cu publicul, conducerea AFIR a stabilit termene […]