PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE OPERAŢIUNI ILEGALE CU DROGURI DE RISC ŞI SUBSTANŢE PSIHOACTIVE

Poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate din Dâmboviţa, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 15 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de operaţiuni ilegale cu droguri de risc şi substanţe psihoactive. În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate telefoane mobile, tablete, laptopuri, arme supuse autorizării, proiectile, seminţe de cannabis, comprimate de ecstasy, cannabis şi alte substanţe psihoactive, grindere, cântare şi ustensile pentru prepararea substanţelor psihoactive.
Dintre cele 15 percheziţii, 13 au avut loc în judeţul Dâmboviţa şi două în Constanţa.
De asemenea, au fost puse în executare 14 mandate de aducere. În urma investigaţiilor poliţiştilor, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T, s-a reuşit documentarea activităţii unui grup infracţional organizat, structurat pe două celule şi specializat în procurarea şi furnizarea de droguri şi substanţe susceptibile a avea efect psidroguri de risc şi substanţe psihoactive. În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate telefoane mobile, tablete, laptopuri, arme supuse autorizării, proiectile, seminţe de cannabis, comprimate de ecstasy, cannabis şi alte substanţe psihoactive, grindere, cântare şi ustensile pentru prepararea substanţelor psihoactive.
Dintre cele 15 percheziţii, 13 au avut loc în judeţul Dâmboviţa şi două în Constanţa.
De asemenea, au fost puse în executare 14 mandate de aducere. În urma investigaţiilor poliţiştilor, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T, s-a reuşit documentarea activităţii unui grup infracţional organizat, structurat pe două celule şi specializat în procurarea şi furnizarea de droguri şi substanţe susceptibile a avea efect psicoordonat o reţea de distribuţie de droguri şi substanţe psihoactive, în care ar fi fost implicate alte 10 persoane, din Dâmboviţa, iar drogurile ar fi fost procurate din Constanţa, de la alţi 2 bărbaţi.
În urma percheziţiilor au fost indisponibilizate 15 telefoane mobile, 4 tablete, 2 laptopuri, 2 arme supuse autorizării şi 30 de proiectile, 14 seminţe de cannabis, 7 grindere, 4 cântare, 77 de comprimate ecstasy, aproximativ 20 de grame de cannabis, 80 de grame de substanţă psihoactivă sub formă de materie vegetală, 30 de grame de substanţă psi-hoactivă sub formă pulverulentă, 500 de lei şi ustensile de preparare a substanţelor psihoactive.
În cauză se continuă cercetările faţă de 14 persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc, deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu substanţe psihoactive.
Activităţile au beneficiat de suportul tehnic de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. De asemenea, în aceste activităţi au mai fost angrenaţi şi poliţişti de combatere a criminalităţii organizate din Ploieşti şi Constanţa, Buzău, luptători ai Serviciul pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi de la Detaşamentul de Intervenţii şi Acţiuni Speciale Constanţa. La descinderi au participat şi efective de jandarmi din Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Explozie la Conţeşti Exercifiu pentru testarea planului de urgenţă externă în localitatea Conţeşti

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa a desfăşurat un exerciţiu de cooperare şi conducere, cu forţe şi mijloace în teren, pentru Testarea Planului de urgenţă externă în caz de accidente majore în care sunt implicate substanţe periculoase, la un operator economic din localitatea Conţeşti (care intră […]