PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE OBȚINEREA ILEGALĂ DE FONDURI ȘI ÎNȘELĂCIUNE

1 0


Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sprijiniți de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au facut 12 percheziții domiciliare, în municipiul Târgoviște, orașul Titu și în comuna Dragodana, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de obținere ilegală de fonduri și înșelăciune.

Din cercetările efectuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, a reieșit că, în perioada iunie 2019 – decembrie 2021, șase persoane, prin intermediul a cinci societăți comerciale, ar fi solicitat fonduri garantate de stat prin programul Start-up Nation pentru IMM-uri. 

Finanțarea ar fi fost obținută de la mai multe unități bancare, prin intermediul unor documente care ar fi fost falsificate.

Prejudiciul în cauză este de 994.000 de lei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI ȘI EFECTUAREA, FĂRĂ DREPT, DE OPERAȚIUNI CU SUBSTANȚE SUSCEPTIBILE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, sprijiniți de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, au efectuat 8 percheziții domiciliare, în municipiul Târgoviște, la persoane bănuite de trafic intern de droguri de risc și  mare risc și efectuarea, fără […]