PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DIN LOCUINŢE Şl SOCIETĂŢI COMERCIALE

0 0

Joi de dimineaţa, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au descins la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale. Au fost puse în executare cinci mandate de aducere. De asemenea, au fost indisponibilizate produse alimentare şi nealimentare, electronice şi peste 50 de kilograme de obiecte pirotehnice deţinute ilegal.
Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale de la Poliţia Municipiului Târgovişte au efectuat şase percheziţii domiciliare pe raza municipiului Târgovişte şi în judeţul Teleorman, la persoane bănuite de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, fapte comise în perioada 20162018.
Au fost puse în executare cinci mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri. În urma descinderilor au fost indisponibilizate mai multe produse alimentare şi nealimentare, electronice şi peste 50 de kilograme de articole pirotehnice a căror deţinere este interzisă. Prejudiciul cauzat este estimat la 70.000 de lei. La activităţi au participat luptători ai serviciilor pentru acţiuni speciale Dâmboviţa şi Teleorman, efective de jandarmi şi criminalişti.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pompierii, jandarmii şi poliţiştii, pe baricade la Sărbătoarea Sf. Ierarh Nifon

În perioada 10 -11 august, Arhiepiscopia Târgoviştei organizează la Catedrala Arhiepiscopală şi Mitropolitană din Târgovişte manifestările dedicate sărbătoririi Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţării Româneşti. Ca în fiecare an, la acest important eveniment religios se anunţă participarea unui număr foarte mare de credincioşi, iar pentru siguranţa participanţilor, în […]