Percheziţii la persoane bănuite de furturi de la o societate comercială

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, au efectuat opt percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă comisă în luna iulie a anului 2018, în dauna unei societăţi comerciale.
În urma descinderilor, de la domiciliile a doi bărbaţi din Ocniţa şi Gura Ocniţei, au fost indisponibilizate mai multe materiale metalice, despre care există suspiciunea rezonabilă că aparţin societăţii prejudiciate.
De asemenea, de la locuinţele altor doi bărbaţi au fost ridicate în vederea indisponibilizării 30 de recipiente în care erau depozitaţi 710 litri de produs petrolier (gazolină), susceptibil a fi sustras de la aceeaşi societate comercială.
Bunurile descoperite au fost ridicate şi predate reprezentanţilor societăţii comerciale în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

304 poliţişti din cadrul IPJ Dâmboviţa au acţionat în stradă

În ultimele 24 de ore, 304 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Au fost constituite 109 patrule de ordine publică, în cadrul cărora au fost angrenate şi efective de jandarmi şi au fost utilizate 88 de autospeciale. […]