PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FALSURI MATERIALE ÎN ÎNSCRISURI OFICIALE ŞI UZ DE FALS

Poliţiştii din Titu au descins la domiciliile a două persoane din Lunguleţu, bănuite de comiterea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, fapte comise în perioada 2017-2018, în legătură cu înmatricularea unor autovehicule. De la locuinţele acestora, au fost ridicate mai multe obiecte şi înscrisuri, susceptibile a fi folosite la comiterea infracţiunilor.
In urma descinderilor, au fost indisponibilizate mai multe documente şi înscrisuri, telefoane mobile, calculatoare şi bani.
Cei în cauză sunt bănuiţi că, în perioada 2017-2018, ar fi întocmit în fals mai multe documente necesare înmatriculării unor autovehicule pentru diverse persoane, activitate pentru care ar fi primit diferite sume de bani. În fapt, aceştia ar fi falsificat fişele de înmatriculare, contractele de dobândire ale autovehiculelor şi certificatele fiscale, prin aplicare de semnături şi ştampile false, presupuse a aparţine organelor fiscale, astfel, beneficiarii serviciilor acestora sustrăgându-se de la plata taxelor şi impozitelor. Bănuiţii ar fi depus diligenţe pentru înmatricularea în fals a peste 80 de autovehicule, operaţiuni pentru care ar fi primit în schimb sume cuprinse între 250 şi 300 de euro, pentru fiecare caz în parte.
In cauză, se continuă cercetările pentru probarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

743 locuri de muncă vacante în Dâmboviţa

In baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 743 de locuri de muncă vacante, din care 37 pentru persoanele cu studii superioare şi 586 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii.120 de posturi sunt pentru muncitorii necalificaţi. Pentru absolvenţii […]