Percheziţii la Gura Ocniţei şi Moreni

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au desfăşurat cinci percheziţii pe raza localităţilor Gura Ocniţei şi Moreni, la persoane bănuite de comiterea infracţiuni de furt calificat. În sarcina acestora s-a reţinut că, în cursul lunii ianuarie a.c., cei în cauză ar fi sustras combustibil din rezervoarele unor vehicule şi mai multe bunuri din cadrul unor societăţi comerciale şi anexe gospodăreşti.
În cauză, se continuă cercetările pentru probarea activităţi infracţionale, cinci persoane fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri.
De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au descins la domiciliile a 5 persoane, din Târgovişte

şi Ocniţa. Patru dintre acestea sunt bănuite că, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie a.c., ar fi sustras diferite bunuri din mai multe anexe gospodăreşti.
Totodată, în sarcina unei persoane, un bărbat de 26 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, poliţiştii au reţinut că, la data de 12 ianuarie a.c., aceasta ar fi agresat un bărbat cu o bâtă de baseball.
Poliţiştii au pus în executare patru mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri.
La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi jandarmi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Preşedintele PSD Dâmbovita. Corneliu Ştefan: Un atac marca PNL la adresa democraţiei din România

Guvernul Orban şi-a asumat astăzi răspunderea în faţa Parlamentului pentru alegerea primarilor în două tururi. PSD a anunţat că va depune o moţiune de cenzură. Deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, nu a întârziat să-şi exprime public punctul de vedere faţă de noul atac marca PNL la adresa democraţiei din […]