Percheziţii la dâmboviţenii care furau din Franţa

0 0

Persoane bănuite de comiterea a 80 de furturi pe teritoriul Franţei. Prejudiciul estimat este de aproape 800.000 de euro.
Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, specialişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, au efectuat 22 de percheziţii domiciliare pe raza judeţului Dâmboviţa, la mai multe persoane bănuite de comiterea unor furturi din camioane de piese şi accesorii auto, pe teritoriul Franţei.
În colaborare cu Jirs Rennes şi Secţia de Cercetări din Rennes din cadrul Jandarmeriei Naţionale Franceze, care instrumentează cazul, vor fi puse în executare 14 mandate europene de arestare.
În urma acţiunii au fost depistate şase camioane despre care există indicii că ar fi fost folosite la comiterea faptelor. De asemenea, au fost ridicaţi aproximativ 30.000 de euro, precum şi alte bunuri (roţi de camion, piese şi accesorii auto).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Alexandru Oprea rămâne preşedintele CJ Dâmboviţa

Pentru că lucrurile tind întotdeauna să se termine cu bine, Alexandru Oprea şi Adrian Ţuţuianu au luat decizia să-şi reconsidere poziţia şi să rămână alături. Asta atrage, pe cale de consecinţă, că Alexandru Oprea rămâne preşedinte CJ Dâmboviţa şi are susţinerea partidului cu care a repurtat victorii răsunătoare în judeţul […]