Percheziţie la Târgovişte, Teiş şi Ocniţa

0 0

Luni de dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au efectuat două percheziţii domiciliare în Târgovişte, la persoane bănuite de furturi din locuinţe fapte comise în perioada 2019-2020.
Prejudiciul cauzat este estimat la 10.000 lei.
Au fost puse în executare patru mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale ce se impun.
La descinderi au participat şi

luptători ai Serviciului pentru Actiuni Speciale.
De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni, sprijiniţi de criminalişti şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, au descins pe raza localităţii Ocniţa, la locuinţele a 4 persoane bănuite că, în luna ianuarie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri (unelte şi scule electrice, utilaje, materiale feroase) de la un punct de lucru al unei societăţi comerciale, situat în aceeaşi localitate.
Au fost puse în executare 4 mandate, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

O tefită de patru ani, găsită decedată în casă

In comuna dâmboviţeană I.L. Caragiale, o familie a sesizat poliţia cu privire la faptul că fetiţa de patru ani a fost găsită fără suflare, duminică dimineaţa, în locuinţă. La o primă examinare, copilul decedat nu prezenta urme de violenţă. O primă ipoteză ar fi că micuţa a murit din cauza […]