Published On: vin, feb. 21st, 2020

Perchezifii la persoane bănuite că înmatriculau ilegal maşini

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari, au făcut 4 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi în Ilfov la 4 persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de fals sub înscrisuri sub semnătură privată (59 de acte materiale), fals în declaraţii (32 de acte materiale), instigare la fals intelectual sub forma participaţiei improprii (31 de acte materiale), uz de fals (3 acte materiale), complicitate la fals intelectual sub forma participaţiei improprii (11 acte materiale) privind înmatricularea provizorie în circulaţie a 31 de autovehicule de către autorităţi competente în domeniu din Bucureşti şi judeţul Ilfov.
Faptele ar fi fost comise în perioada 2019-februarie 2020.
Din cercetări a reieşit că, prin activitatea infracţională, ar fi fost înmatriculate provizoriu în circulaţie şi două autovehicule urmărite de autorităţile din Franţa şi Germania, a căror valoare se ridică la aproximativ 150.000 de euro.
Autovehiculele au fost descoperite şi indisponibilizate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.
în cauză, sub coordonarea şi îndrumarea procurorului de caz, urmează să se efectueze cercetări şi pentru alte 750 de autovehicule înmatriculate provizoriu pe numele unei singure persoane din Bucureşti.
Vor fi puse în executare 4 mandate de aducere emise pe numele unei femei şi a 3 bărbaţi, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.
La descinderi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi criminalişti.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro