Pepiniera Centrală Găeşti, subunitate de top a Direcţiei Silvice Dâmboviţa

0 0

costel predaDupa mai mulţi ani cu probleme, Pepiniera Centrală Găeşti şi-a recuperat locul între unităţile de frunte ale Direcţiei Silvice Dâmboviţa.
„În anul 2012, Pepiniera Centrală a valorificat 588.000 puieţi forestieri, încasându-se 3,54 miliarde de lei şi 4.000 bucăţi plante ornamentale, pentru care s-au încasat 1,2 milioane de lei. Pepiniera a revenit pe profit iar în campania din primăvara trecută s-au valorificat 378.000 puieţi forestieri, încasându-se peste 2,2 miliarde lei şi 2.500 puieţi ornamentali” – a precizat directorul executiv al Direcţiei Silvice Dâmboviţa, ing. Costel Preda.
Tot în primăvara trecută s-au semănat 70 ari cu sămânţă de salcâm şi 20 ari cu glădiţă şi s-au butăşit 40 ari cu butaşi de plop euroameri-can.
în prezent sunt executate lucrări de întreţinere a culturilor, pepiniera dispunând de instalaţii moderne de irigat.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TURUL DE CICLISM A AJUNS LA A XIV-A EDITIE

În spiritul unei atitudini responsabile pentru o viaţă mai sănătoasă şi o relaţie corectă cu mediul înconjurător, Şcoala Gimnazială Coresi din Târgovişte a organizat şi anul acesta Turul de Ciclism, aflat la a paisprezecea ediţie. Partener şi susţinător fidel al acestui eveniment, încă de la prima ediţie, este Primăria Municipiului […]