Pentru seria a IV-a, Casa de Pensii Dâmbovița va repartiza 63 de bilete de tratament balnear

Date:

Pentru seria a IV-a din acest an, cu date de plecare în perioada 07 aprilie – 11 aprilie 2024, Casei de Pensii Dâmbovița i-au fost aprobate 63 bilete de tratament balnear, în stațiunile Sărata Monteoru, Pucioasa, Covasna, Olănești, Amara. Repartizarea biletelor poate fi consultată atât la sediu, cât și pe site-ul instituției.

Eliberarea biletelor se va face în perioada 25 – 29 martie 2024, conform planificării, anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

 Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui: talonul de pensie aferent lunii martie/2023 și recomandarea medicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mascații au descins la un proxenet 

Percheziții în  Dâmbovița și Prahova,  într-un dosar de proxenetism...

Percheziții în Dâmbovița și Argeș, într-un dosar de înșelăciune cu asigurări auto

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului...

Minor dispărut, găsit de jandarmii dâmbovițeni 

Jandarmii dâmbovițeni au depistat în imediata vecinătate a unei...