Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, poliţiştii au aplicat 285 de sancţiuni contravenţionale, în valoare 23.000 de lei

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în menţinerea ordinii şi siguranţei publice, au desfăşurat noi activităţi pentru siguranţa cetăţenilor, combaterea unor fapte antisociale şi verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.
În ultimele 24 de ore, forţele de ordine au legitimat 2.348 de persoane şi au controlat 276 de societăţi comerciale/persoane fizice autorizate.
De asemenea, a fost verificat şi modul în care se respectă măsurile de protecţie în mijloacele de transport public în comun, poliţiştii controlând 135 de astfel de autovehicule.
Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, poliţiştii au aplicat 285 de sancţiuni contravenţionale, în valoare 23.000 de lei.
Totodată, pe parcursul zilei de ieri, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la 15 evenimente, dintre care 10 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.
Au fost constatate 20 de infracţiuni, din totalul acestora 6 fiind contra persoanei, 4 contra patrimoniului şi 3 contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.
Forţele de ordine continuă să acţioneze, pe raza întregului judeţ, pentru siguranţa şi în sprijinul cetăţenilor, fiind permanent la datorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prinşi la volan de poliţiştii dâmboviţeni, fără permis, beţi şi sub influenţa unor substanţe psihoactive

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Butimanu au oprit pentru control, pe drumul naţional 1A, pe raza localităţii Bujoreanca, un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Bucureşti. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constat că cel în cauză are dreptul de a conduce […]