Pentru neportul măştii de protecţie, poliţiştii au aplicat 165 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 22.500 de lei

0 0

Activităţi desfăşurate de poliţişti, în judeţul Dâmboviţa, pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2. Sub autoritatea Instituţiei Prefectului, activităţile de verificare pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2 au continuat, fiind desfăşurate pe raza întregului judeţ, în sistem intergrat, pentru siguranţa cetăţenilor.
La activităţi au participat 308 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi poliţişti locali, care au efectuat verificări la 176 de societăţi comerciale/persoane fizice autorizate.
De asemenea, au fost controlate şi 236 de mijloace de transport, 36 dintre acestea fiind autovehicule utilizate pentru transportul public în comun. Pentru neregulile constatate, respectiv pentru neportul măştii de protecţie, poliţiştii au aplicat 165 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 22.500 de lei.
Vă reamintim de linia TELVERDE – 0800800165, la care pot fi sesizate încălcări ale normelor de protecţie sanitară, dar şi de faptul că, potrivit Hotărârii Guvernului nr. 935/2020, purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice deschise.
De asemenea, vă reamintim că este interzisă circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 23:00-5:00, cu anumite excepţii motivate.
Pentru siguranţa dumneavoastră şi a celor din jur, respectaţi prevederile legale în vigoare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SFATURI UTILE PENTRU DEPLASĂRI ÎN SIGURANŢĂ

Pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie produse pe fondul condiţiilor meteorologice nefavorabile, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto adoptarea unei conduite preventive şi respectarea cu stricteţe a regulilor privind circulaţia pe drumurile publice.Poliţiştii vă sfătuiesc ca, înainte de a pleca la drum, să verificaţi nivelul uleiului, antigelului şi al lichidului […]