Pensionarilor dâmbovițeni le-au fost alocate 185 de bilete de tratament în seria a VIII-a

Date:

Pentru seria a VIII-a din acest an, cu date de plecare în perioada 10  – 14 iunie 2024, Casei de Pensii Dâmbovița i-au fost aprobate 185 bilete de tratament balnear, în stațiunile: Sărata Monteoru, Pucioasa, Covasna, Călimănești, Căciulata, Olănești, Amara, Govora, Lacu Sărat, Felix, Eforie Nord, Vatra Dornei, Saturn, Slănic Prahova, Neptun, Techirghiol, Mangalia. Repartizarea biletelor poate fi consultată atât la sediul CJP, cât și pe site-ul instituției.

    Eliberarea biletelor se face în perioada 28 mai – 5 iunie 2024, conform planificării, anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

    Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

              Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui: talonul de pensie aferent lunii mai/2024 și recomandarea medicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

BACALAUREAT 2024: Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe

Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe. Candidații...

Cardurile de alimente vor fi alimentate cu o nouă sumă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu o nouă tranșă...