Pensii mai mari de la 1 ianuarie 2015

Ş.E.

baniPotrivit ministrului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, de la 1 ianuarie 2015 toate pensiile vor fi indexate cu cinci procente, conform legii, iar momentan la nivelul ministerelor Muncii şi Finanţelor se lucrează la o măsură prin care ar putea fi majorate pensiile mici, tot de anul viitor.
„Vom continua cu măsurile reparatorii şi le transmit celor care au muncit o viaţă că vom continua şi cu respectarea legislaţiei în aşa fel încât de la 1 ianuarie 2015 pensia să fie majorată, conform legii, cu cinci la sută. De asemenea, vreau să vă spun că vom lua în calcul şi majorarea pensiilor mici începând cu anul 2015. Acum lucrăm cu Ministerul de Finanţe”, a declarat ministrul MFPS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Necazurile înseamnă cruce

Preot loan ŞTEFĂNESCU Dacă într-un sat, fiecare locuitor strânge într-o zi patru căruţe de fân, nu va fi mare lauda celui care strânge patru căruţe şi jumătate. Dar dacă într-un sat fiecare strânge doar o căruţă de fân, cel care strânge patru va primi laude. Tot aşa, în vremurile în […]