Într-o intervenţie în cadrul Şedinţei Colegiului Prefectural, ec. Emilian Rusu, directorul executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, a spus că reducerea TVA la 9% la pâine şi alte produse asemănătoare a avut ca efect creşterea încasărilor bugetare în zona agenţilor economici din panificaţie. Emilia Rusu a explicat că „9% nu mai este atractiv pentru cei care erau obişnuiţi să practice evaziunea”.
Prin reducerea TVA în panificaţie, agenţii economici se recapitalizează, iar preţurile se vor aşeza potrivit legilor economiei de piaţă, într-un mediu economic sănătos şi concurenţial.
Average Rating
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Strategia Naţională Antidrog 2013-2020 a fost publicată
mie oct. 23 , 2013
În cadrul şedinţei de Guvern, au fost adoptate, printr-o Hotărâre, Strategia Naţională Antidrog 2013 – 2020 şi Planul de acţiune în perioada 2013 – 2016 pentru implementarea Strategiei Naţionale Antidrog 2013 – 2020, urmând ca cele două documente programatice să fie publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I. „Conform […]
