Pe 17 mai are loc Bursa generală a locurilor de muncă

Date:

Bursa generală a locurilor de muncă se desfășoară la nivel național, iar în județul Dâmbovița, va fi  organizată de AJOFM în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița.

Evenimentul va avea loc în data de 17 mai 2024, începând cu ora 10.00 la Târgoviște în incinta Clubului Studenților.

Bursa generală a locurilor de muncă se prezintă  un instrument esențial atât pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă, cât și pentru angajatori în căutarea candidaților potriviți.

Angajatorii beneficiază de  oportunitatea de a întâlni un număr mare de candidați într-un interval scurt, de creșterea vizibilității brandului companiei precum și de scurtarea procesului de recrutare.

Prin participarea la eveniment, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au acces la numeroase oferte de muncă, pot interacționa direct cu angajatorii și  pot beneficia de sprijin din partea specialiștilor AJOFM Dâmbovița în vederea întocmirii planului privind cariera.

Angajatorii pot depune situația privind locurile de muncă vacante la sediul AJOFM Dâmbovița din Târgoviște, str. Tudor Vladimirescu nr. 34A, la punctele de lucru ale agenției din Pucioasa, Găești, Moreni, Titu si Băleni sau le pot transmite pe adresa de e-mail.

Participarea la acest eveniment este gratuită, atât pentru angajatori, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

BACALAUREAT 2024: Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe

Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe. Candidații...

Cardurile de alimente vor fi alimentate cu o nouă sumă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu o nouă tranșă...