PAUL IACOB A LEȘINAT DUPĂ MECIUL CU CHIAJNA

Mihai ROŞOIU
1 0

Chindia Târgoviște a pierdut duelul cu Concordia Chiajna din prima manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1, scor 1-2. Elevii lui Emil Săndoi au deschis scorul, însă după două erori grave în defensivă, trupa lui Ianis Zicu a câștigat grație golului lui Voicu (minutul 58 P) și a autogolului lui Pițian (minutul 68).

Meciul s-a desfășurat în condiții infernale, pe o temperatură de aproximativ 30 de grade. La finalul partidei, echipa antrenată de Emil Săndoi a avut parte de momente dramatice. Din cauza căldurii, lui Paul Iacob, mijlocașul celor de la Chindia, i s-a făcut rău și a leșinat. Fotbalistul s-a simțit extrem de amețit și a acuzat dureri de cap.

Din informațiile Digi Sport, la sosirea ambulanței, medicii au constatat că pulsul fotbalistul era mult peste limitele normale, iar mâinile și picioarele îi erau încleștate.

Incidentul a avut loc la aproximativ 10 minute de la finalul meciului, astfel că cele două ambulanțe plecaseră de la stadion. Așadar, cei de la Chindia au sunat la 112 pentru a chema un echipaj medical.

După aproximativ 20 de minute, ambulanța a ajuns la stadion și i-a acordat îngrijirea necesară fotbalistului. Se pare că Paul Iacob este în afara oricărui pericol.

”I s-a făcut rău imediat după ce s-a terminat meciul, a acuzat şi el căldura. Am sunat la 112, sper că a ajuns Salvarea. Nu știu exact ce s-a întâmplat cu cele două Salvări, că au plecat imediat după meci pentru că elcam după 10 minute a început să aibă ameţeli”, a declarat Emil Săndoi la finalul meciului.


Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Expoziție aniversară „Semicentenarul inaugurării Casei-Atelier Gabriel Popescu”

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat la evenimentele ce au fost organizate în comuna Vulcana-Pandele cu prilejul împlinirii a 50 de ani de la înființarea Casei-Atelier „Gabriel Popescu”, muzeu aflat în salba de bijuterii a Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească”. Cu acest prilej, în incinta muzeului a fost […]