Published On: lun, iul. 29th, 2019

Patru morţi intr-un grav accident rutier pe DN-71

nichiduta.ro

Patru persoane decedate, una rănită grav, maşini transformate într-un morman de fiare, acesta este bilanţul unui carabol pe DN 71 la kilometrul 38+200 de metri, între localităţile Ulmi şi Bungetu, judeţul Dâmboviţa. Se pare că accidentul s-a produs pe fondul unei cauze medicale-pătrundere intempestivă pe contrasens.
Pompierii de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa au intervenit la un grav accident rutier produs pe DN-71, pe raza comunei Văcăreşti, în care au fost implicate două autoturisme şi un autocamion. În urma accidentului au rezultat cinci victime, din care patru au fost declarate decedate, iar o persoană a fost rănită.Pompierii de detaşamentele Târgovişte şi Titu au intervenit cu două echipaje de descarcerare, un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă (ASAS) şi două echipaje de ambulanţă SMURD.Persoana rănită (din autocamion) a avut nevoie de descarcerare, fiind salvată dintre fiarele contorsionate de pompieri. Aceasta a fost preluată şi transportată la spital de un echipaj de ambulanţă SAJ.Salvatorii au mai acţionat şi pentru descarcerarea a trei victime decedate (două din autoturism şi una din camion).

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro