Patru elevi şi patru profesori confirmaţi cu COVID-19 de la reluarea cursurilor

Potrivit inspectorului şcolar general al ISJ Dâmboviţa, Cătălina Homeghiu, în judeţ au fost confirmate, de la reluarea cursurilor în format clasic, patru cazuri de infectare cu COVID-19 la elevi şi tot atâtea la cadre didactice. Sunt trei elevi din clase primare, de la CN „Constantin Cantacuzino”, Şcoala Gimnazială „Coresi” şi Scoala Gimnazială Răzvad şi unul din clasa a VIII-a de la CN „Constantin Carabella”. În primele trei cazuri, a fost dispusă măsura trecerii claselor respective la sistemul de învăţământ online.
În ce priveşte stadiul imunizării cadrelor didactice împotriva coron-avirusului, la nivelul ISJ Dâmboviţa s-au înscris pe lista de vaccinare 406 persoane, centrul dedicat urmând să funcţioneze la Casa Corpului Didactic. Inspectorul şcolar general a mai adăugat că, din cele 6000 de cadre didactice din judeţ, cam 3500 ar fi înscrise pentru vaccinare pe platforma online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA SE MUTĂ LA BUZĂU

De când a promovat în Liga 1, una dintre echipe a făcut naveta pentru a-şi disputa meciurile considerate pe teren propriu. Arena din localitate nu a fost omologată, iar acum trece printr-un proces de modernizare. Oficialii echipei caută cu disperare o nouă soluţie pentru a juca meciurile considerate „acasă”. Echipa […]