Patronii din industria ospitalităţii nu vor condiţiona nici salariaţii şi nici clienţii de vaccinarea anti COVID-19

Vaccinul anti-COVID-19 este opţional şi nu poate fi subiect de discriminare, au declarat reprezentanţii patronilor de restaurante, care au încurajat însă populaţia să se vaccineze, pentru ca societatea românească să revină la normal.
Operatorii din industria ospitalităţii nu vor obliga angajaţii să se vaccineze, nu există această intenţie din punctul de vedere al operatorilor din HoReCa. Acest vaccin este opţional şi nu poate fi subiect de discriminare nici în cazul clienţilor. Faptul că unii operatori oferă unele reduceri persoanelor care ar face dovada vaccinării este pură lovitură de marketing, câtă vreme abia s-a consumat prima etapă a campaniei de imunizare, alocată personalului medical şi din domeniul asistenţei sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pro România susţine reorganizarea administrativ-teritorială a ţării

Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte Pro România, a amintit că s-au împlinit, recent, 53 de ani de la ultima reorganizare administrativ-teritorială a ţării, când s-a renunţat la modelul sovietic, adică la raioane şi regiuni. O reorganizare care a permis o dezvoltare mai semnificativă a oraşelor reşedinţă de judeţ dar care nu mai […]