PatriotFest 2021 premiază dezvoltatorii români de sisteme autonome de drone și antidrone

0 0

PatriotFest este un concurs național de inovare care aduce românii în centrul evoluțiilor tehnologice, într-o comunitate formată în jurul proiectelor de cercetare și dezvoltare realizate prin atragerea resurselor de inovare românești.
Anul acesta, concursul se desfășoară în perioada iunie – noiembrie 2021, organizatorii propunând pentru această ediție două teme de actualitate: „Sisteme autonome de tip platforme aeriene, terestre, navale” și „Sisteme de detecție și contracarare a dronelor”.
Competiția se adresează inovatorilor și operatorilor economici români din țară și din străinătate. ProiectelePatriotFest pot avea aplicabilitate atât pentru domeniul apărării și securității naționale, cât și pentru cel civil, comercial.
Lucrările premiate pot primi sprijin pentru dezvoltarea și ameliorarea produselor, iar autorii acestora vor avea acces la expertiza comunității de profesioniști clădită în jurul PatriotFest.
Concursul PatriotFest este inițiat de Asociația New Strategy Center și organizat cu sprijinul următoarelor instituții din domeniul securității naționale: Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Telecomunicații Speciale și Serviciul de Protecție și Pază.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Îi putea costa viața

O clipă de neatenție la volan, a dus la producerea unui grav accident de circulație.Pe raza municipiului Târgoviște s-a produs un accident rutier. Un bărbat în vârstă de 46 ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul marca Dacia Logan, pe Șoseaua Găești, din Municipiul Târgoviște, nu s-a asigurat la […]