Patriarhia Română: obligația promovării diversității sexuale în școala – abuzivă și nocivă

Date:

Conform postării din data de 15 martie, ora 13.00, pe site-ul „Realitatea.net”, un comunicat al Biroului de Presă al Patriarhiei Române vine să stabilească în mod clar poziția acesteia față de temele progresiste intens vehiculate în Vesr, dar care își fac simțită prezența și în România. Obligația de a promova „diversitatea sexuală” în școală este una „total abuzivă și nocivă”, „ideologia de gen” care descrie ca normalitate o deviație psihosomatică numită „transgenderism”, reprezentând o „artificială construcție ideatică” în răspăr cu realitatea și cu ordinea firii structurată de cele două sexe: masculin și feminin, transmite Patriarhia Română.
Astfel, potrivit unui comunicat al Biroului de Presă al Patriarhiei Române remis, miercuri, către Agerpres, Biserica Ortodoxă Română și celelalte culte religioase din România (care au transmis recent o „Adresă comună” ministrului Educației), își afirmă poziție față de problema ideologiei în general și, în context, a „ideologiei de gen”, propusă fără discernământ spre introducere în noile legi ale învățământului, aspect limpede și constant exprimat. în concluzie, este absolut imperios ca învățământul public din România să rămână „total ocrotit de orice formă de ideo-logizare”.
„Învățământul public din România trebuie/ ar trebui să rămână total ocrotit de orice formă de ideologizare. Studiul religiei acceptate de stat nu constituie o asemenea formă, întrucât religia creștină este fundamentul real al culturii umaniste europene și așa trebuie înțeleasă în școală. Știința europeană însăși a încolțit nu în pofida creștinismului, ci chiar în solul său, datorită lui”, afirmă Patriarhia.
În opinia BOR, „ideologia de gen” care descrie ca normalitate o deviație psihosomatică numită „transgenderism” nu constituie miezul unei științe reale, ci este o artificială construcție ideatică, așa-zis culturală, orientată în răspăr cu realitatea, cu logica, cu biologia, cu antropologia, cu ordinea firii structurată de cele două sexe: masculin și feminin/ feminin și masculin.
„Obligația de a promova «diversitatea sexuală» în școală, de a li se prezenta copiilor ca «normalitate» posibilitatea aberantă de a-și schimba genul din masculin în feminin sau «neutru» (genuri strict gramaticale, nu biologice), dar și prezentarea unor forme de sexualitate marginală ca «firești» este una total abuzivă și nocivă pentru formarea intelectuală și morală a unor tineri care trebuie să se pregătească în anii de acumulări culturale pentru viața și societatea reale, nu utopice, sprijinite pe familia naturală datorită căreia istoria omenească a mers și merge mai departe”, se precizează în comunicatul citat.
Adevărul ce nu poate fi eludat, indiferent ce cred unii sau alții, este că politica socială pe care Bruxelles-ul vrea să ne-o bage cu forța pe gât, reprezintă de fapt un atentat nu numai la adresa bunului simț, dar și o încercare de a distruge, poate inconștient, echilibrul lumii normale. Prin această atitudine a unei exagerat de mari susțineri a libertății de alegere a tipului de relație sexuală, Bruxellesul nu face altceva decât să promoveze și să sprijine începutul decăderii și descompunerii unei normalități. în acest fel, Occidentul, de fapt o parte din intelectualitatea acestuia, plus o infimă parte dintre politicieni, încearcă să impună, desigur legiferat, o tiranie a libertății nu numai prost înțeleasă, dar și nociv, sub aspect moral, aplicată. Ca să nu ne mai jucăm cu frazele, ca să nu mai ocolim adevărul, se încearcă să se forțeze nota pentru a fi convinși că homosexualitatea și lesbianismul este ceva normal. Este adevărat că o femeie poate să rămână gravidă, dar nu prin întreținerea de relații sexuale cu o altă femeie. Biologic vorbind, un bărbat nu poate rămâne gravid. Mai rău, tot mai mult se conturează faptul că perechile de lesbiene sau homosexuali vor impunerea unei legi prin care să li se dea dreptul de a înfia un copil. Din punct de vedere psihologic, un copil, crescut și educat de un astfel de cuplu, nu va avea o dezvoltare morală, psihică și culturală normală. Păcat că unii occidentali vor cu orice preț să distrugă, presupun inconștient, nor-malitatea și echilibrul veșnic al creației lui Dumnezeu.
Să nu uităm că Occidentul, cel de acum, nu cel din secolul trecut, vrea să ne transforme într-o specie de om insectivor, pro-punându-ne să consumăm insecte trase în ciocolată. De fapt, ce ne propune grupul occidental ce are probleme grave cu capul: să fim homosexuali, lesbiene, să devenim insec-tivori. N-ar mira pe nimeni ca într-o zi Occidentul să ne impună să consumăm doar propriile noaste defecări, trase în ciocolată amestecată cu dulceață, enentual de prune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mare pericol, conductă de gaz fisurată în localitatea Niculești

Ieri, în jurul orei 08:20, pompierii au fost solicitați...

O locomotivă a luat foc 

Pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervină în cazul...