PAS Pucioasa Vrea să întărească defensiva

A.l.
0 0

tituFormaţia de pe dealul Patrana (antrenori Cristi Duţă şi Ion Şerbănoiu) vrea să întărească apărarea prin aducerea lui Dani Banu (F.C.M. Târgovişte) şi Daniel Neagu (Utchim Găeşti). După toate probabilităţile, va părăsi formaţia din Pucioasa jucătorul Florentin Nicolae. Fundaşul de 23 de ani şi-a manifestat dorinţa de a activa la liderul din Liga a 4-a dâmboviţeană, Gloria Corneşti.
încercările oficialilor din Pucioasa de a-l readuce la PAS pe fundaşul de 22 de ani, Gheorghe Trică, s-au lovit de refuzul acestuia, care a ales Flacăra Moreni (locul 2 în Liga a 4-a).
Jucătorii de la PAS Pucioasa se vor reuni la stadionul Dumitru „Tică” Popescu, marţi, 5 februarie Aceştia vor disputa cu echipa 3-4 meciuri amicale. Preşedintele Adrian Barbu ş antrenorul Cristi Duţă caută echipe cu care PAS-ul să se confrunte.
De juniori se ocupă Ghiorghiţă Duţă. în anturaju echipei se află, ca în ultimi 50 de ani, inimosul Ion „Gogoaşă” Pascu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A.S. Doiceşti Vrea în prima jumătate a clasamentului

În prima parte a campionatului (turul), A.S. Doiceşti a avut o evoluţie mai mult decât modestă, clasându-se aproape de zona retrogradării. Antrenorul Eugen Oană va începe treaba cu elevii săi pe 5 februarie. Directorul sportiv, Nicu Ghiaburu, face eforturi să-i aducă lângă termocentrală pe Zidăroiu (F.C. Municipal Târgovişte), Albu (Utchim […]