Participare record: Peste 100 de sportivi în concurs și 4000 de spectatori la etapa Campionatului Național de Motocros

1 0

Etapa a IV-a din Campionatul Național Individual al României la Motocros 2022 de la Moreni s-a încheiat. CSM Flacăra și Primăria Moreni- primar Constantin Dinu, au fost gazde   bune și  a fost o etapă reușită. Organizatorii mulțumesc și pe această cale  sponsorilor și partenerilor oficiali, dar și tuturor spectatorilor care au fost alături de sportivii care au evoluat în cele două zile de concurs (peste 4.000 de spectatori în cea de a doua zi!).

Felicitări și sportivilor  legitimați la Flacăra Moreni, pentru rezultatele obținute duminică: Iasmina Stan – locul II la clasa MX Fete, Andrei Filip – locul III la clasa MX 1, Dacian Dăuș – locul IV la clasa MX 2. Felicitări speciale și încurajări maxime noilor veniți la Flacăra Moreni: Ciprian Gabriel Bica – clasa 85 cc (prima participare în campionatul național) și Raisa Maria Constantin – clasa 85 cc.

Au urmărit întrecerile de pe circuitul de la Sângeriș și Corneliu Ștefan- președinte Consiliul Județean, Cristian Stan, primarul Municipiului Târgoviște, deputatul Radu Popa, alți invitați. După competiție, președintele Corneliu Ștefan a declarat:

„Peste 100 de sportivi din toată țara au participat zilele acestea la a IV-a etapă a Campionatului Național Individual al României la Motocros de la Moreni.

Competiția de pe traseul de la Sângeriș, foarte importantă pentru clasamentul național, este și un mare câștig pentru comunitatea locală și dâmbovițeană.

Sportul, indiferent de natura acestuia, poate avea o contribuție importantă în economia locală. Tocmai de aceea, voi susține și sprijini organizarea de evenimente care aduc beneficii atât economice, cât și de imagine.

Felicit organizatorii, succes în continuare tuturor sportivilor!”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA, ELIMINARE DE LA BIRMINGHAM DUPĂ O SEMIFINALĂ DE POVESTE

Sorana Cîrstea (31 de ani, locul 36 WTA) a fost eliminată de chinezoaica Shuai Zhang (33 de ani, 54 WTA) în semifinalele turneului WTA250 de la Birmingham, scor 6-4, 1-6, 6-7 (5-7). Ultimul act, în care Zhang o va înfrunta pe Beatriz Haddad Maia, se va juca tot astăzi, după […]