Pardoseala din beton elicopterizat – un sistem de pavare durabil

Date:

Betonul elicopterizat este folosit pentru pardoselile industriale rezistente la circulatie cu autovehicule si utilaje, dar si la socuri mecanice. De aceea, acest sistem de pardoseala poate fi intalnit pe suprafete plane si inclinate din diferite sectoare – comercial, auto, productie, rezidential.

Pardoseala din beton elicopterizat este un sistem de pavare care se evidentiaza prin rezistenta, durabilitate si prin aspectul sau stralucitor. Spre deosebire de alte solutii clasice de pardosire, rezistenta si aspectul lustruit al pardoselii elicopterizate sunt obtinute printr-un proces de slefuire cu ajutorul unui utilaj mecanic special, denumit elicopter.

Suprafetele amenajate cu beton elicopterizat pot fi personalizate in functie de preferintele solicitantului, dar si de specificul spatiului. Ele pot si simple, gri sau pot avea diverse culori preluate de la stratul de cuart sau aplicate sub forma de pigmenti in compozitia betonului. Finisajul este lucios, avand de cele mai multe ori efect de „oglinda” si este protejat de un strat superior deosebit de rezistent.

Pentru realizarea betonului elicopterizat echipele de meseriasi folosesc compozitii speciale de beton, imbunatatite cu ciment, minerale, cuart si personalizate, in unele cazuri, cu pigmenti de culoare. Betonul este turnat si sclivisit pana cand capata aceeasi rezistanta in toate punctele sale, astfel incat sa poata fi folosit pentru trafic intens.

Deoarece sunt foarte durabile, pardoselile din beton elicopterizat sunt recomandate pentru zone de lucru interioare sau exterioare din domenii variate precum productie, comert, auto, alimentar si altele asemenea. Este o pardoseala ideala pentru: hale industriale, parcari, centre comerciale, depozite, silozuri, hale agricole si aproape orice tip de suprafata care se doreste a fi rezistenta, durabila si usor de intretinut.

Transformati-va spatiile de lucru, adaugandu-le durabilitate si aspect estetic deosebit cu ajutorul betonului elicopterizat. Apelati intotdeauna la companii specializate pentru a realiza lucrari de pavare si amenajare pe baza de beton elicopterizat, un sistem garantat pentru timp indelungat, care isi pastreaza intacte structura, culoarea si luciul!

Sunteti din judetul Dambovita sau Bucuresti si doriti realizarea unei pardoseli din beton elicopterizat? Vizitati site-ul companiei BETONDAB – Beton Elicopterizat Bucuresti pentru informatii detaliate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Reprezentanții Comisiei Europene au verificat proiectele Regio implementate în  județul Dâmbovița 

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat vizitarea...

O mașină a fost mistuită de flăcări 

Incendiu la un autoturism în localitatea Voinești, Garda de...

A ajuns cu mașina în șanț, o clipă de neatenție putea costa viața 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

Marșul Tricolorului de „1 Decembrie – Ziua Națională a României”, la Răcari 

Orașul Răcari păstrează tradiția și a organizat manifestări dedicate...