Parcări modernizate în zona blocurilor „B”, pe Constantin Brâncoveanu

0 0

In numai două săptămâni, în zona blocurilor „B”, situate pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu, au fost modernizate mai multe parcări, însumând aproape 8000 de metri pătraţi.
Cu prilejul vizitei în teren, Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte a scos în evidenţă faptul că, pe lângă modernizarea parcărilor se reabilitează trotuarele, canalizarea pluvială, iluminatul public, urmând să se intervină inclusiv la spaţiile verzi. Costurile totale au fost estimate la 400000 de lei şi trebuie ţinut cont de faptul că, în zona amintită nu au mai fost executate lucrări edilitare de asemenea anvergură de la darea în folosinţă a blocurilor de locuinţe.
Cu acelaşi prilej, primărul Cristian Stan a anunţat începerea unor lucrări similare în zona Tribunalului Nou. Alături de primar au fost viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, consilierul Cosmin Bozieru şi şefi de direcţii din cadrul Primăriei Târgovişte.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VICTORIE PENTRU CS~ TARGOVI~TE IN CUPA ROMÂNIEI Cupa României rezervată fetelor a programat în această săptămână două partide din sferturile de finală ale competiţiei, ambele încheiate cu surprize

Prima surpriza a fost înregistrată la Târgovişte, acolo unde formaţia locală, CSŞ, a reuşit să treacă de CFR Timişoara, locul secund în ierarhia Ligii I, scor 4-2 (1-0). Pentru învingătoare au marcat Maria Şoimu (două), Camelia Moraru şi Mihaela Merlan. Trupa pregătită de Mihai Tătăranu s-a calificat astfel pentru a […]