Parcare extinsa şi modernizata în zona Str. Nicolae lorga

Au fost finalizate lucrările de extindere şi modernizare a parcării situate pe Str. Nicolae lorga, lângă Colegiul Medicilor. Cum a remarcat primarul Cristian Stan, cu prilejul vizitei în teren, odată cu acest obiectiv, a fost încheiat practic un proiect destul de amplu de reabilitare a infrastructurii stradale, care a mai inclus lărgirea şi asfaltarea Str. Nicolae Iorga, dezafectarea copertinelor şi reabilitarea parcării din spatele Blocului X, modernizarea locului de joacă, a iluminatului public.
S-a intervenit pe o suprafaţă totală de aproximativ 15000 de metri pătraţi iar lucrările au costat un milion de lei, bani de la bugetul local. Cristian Stan a reamintit şi de sprijinul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care a constat în punerea la dispoziţie a terenului pe care au fost înfiinţate 30 de locuri noi de parcare.
Tot legat de infrastructura stradală, se mai lucrează la această dată în Microraionul III, iar dacă vremea va permite, vor fi încheiate lucrările de asfaltare în Cartierul Sagricom.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fără modificări privind desfăşurarea şi calendarul BAC 2019

După propunerea eşuată de introducere a testelor grilă, Ministerul Educaţiei „bătut în cuie” calendarul de desfăşurare a examenului naţional de Bacalaureat în anul şcolar 2018-2019. Potrivit documentului, prima sesiune a examenului naţional de Bacalaureat 2019 va începe pe 3 iunie, cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală […]