Parc public de agrement în zona UM Gară

Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Târgovişte, care a avut loc ieri, după-amiază, a fost şi proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Amenajare parc public de agrement şi loisir UM Gară”. Potrivit anexelor la proiectul de hotărâre, parcul va avea o suprafaţă de 1,65 hectare şi, pe lângă dotările clasice, va dispune de o scenă şi un spaţiu multifuncţional, fântână arteziană, loc de joacă şi fitness, sisteme de iluminat led şi wi-fi.
Valoarea totală a proiectului a fost estimată la şapte milioane de lei, adică 1,55 milioane de euro, iar ca surse de finanţare nominalizate sunt bugetul local şi Programul Operaţional Regional 2014-2020. Durata de execuţie a obiectivului este de 23 de luni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PELERINAJ AL UNOR ELEVI DIN TÂRGOVIŞTE LA MĂNĂSTIREA DEALU

În cadrul parteneriatului dintre Catedrala Mitropolitană si Liceul „Voievodul Mircea” din Târgovişte, în Anul Centenar al Marii Uniri, ca omagiu adus precursorilor acestui important eveniment identitar românesc, luni, 5 noiembrie 2018, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, preoţii Aurelian Agafiţei şi Ştefan Voicu au organizat un pelerinaj la […]