Parc cu loc de joacă, amenajat la Comișani, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală

Date:

La Comișani, este în curs de finalizare un obiectiv așteptat cu interes în comunitate. Este vorba despre un parc cu loc de joacă, amplasat între cele două sate, vizavi de Centrul medical. Valoarea este de 1,5 milioane de lei, jumătate bani de la bugetul local, jumătate de la Consiliul Județean.

„Prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, accesat  cu ajutorul domnului președinte Corneliu Ștefan, avem în derulare proiectul de amenajare a unui parc, vizavi de centrul medical. Locația este exact în centrul comunei, între satele Comișani și Lazuri, iar acest obiectiv va conferi un plus de funcționalitate în această zonă. Vrem să realizăm  ceva frumos, mai ales că în apropiere este și Școala Gimnazială. Lucrările sunt avansate și avem și aici  o firmă serioasă”- ne-a precizat primarul Ion Bătrânu.

Am luat legătura cu constructorul, mi-a spus că o să primească toate materialele de care este nevoie pentru finisare, montarea aparatelor de joacă pentru copii și a mobilierului stradal. În maxim o lună de zile ne vom bucura de acest loc de recreere, atât cei mai în vârstă dar mai ales cei mici.”

La Primăria Comișani nu lipsesc nici proiectele de viitor, primarul Ion Bătrânu vorbind despre  demararea lucrărilor la viitorul cămin de bătrâni chiar din cursul acestui an.

Este un obiectiv care va fi benefic nu numai pentru comunitatea din Comișani. Am gândit un cămin ceva mai mare și spațios. Nefiind axe de finanțare pentru o asemenea  instituție, am purtat discuții cu domnul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, pentru ca în 2024 să începem lucrările, cu finanțare prin PJDL. Va fi o lucrare mare, estimăm o valoare de 1,5-2 milioane de euro.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...