Pandemia de coronavirus ar putea afecta campionatul Romaniei

Mihai ROŞOIU
0 0

Este părerea lui Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgovişte, care e sceptic cu privire la reluarea campionatului în timp util. De asemenea, el propune ca sezonul viitor să aibă 18 echipe, cu 4 promovate din Liga 2 şi niciuna retrogradată la sfârşitul acestui sezon.
„Am luat legătura cu cineva de la FRF. Nu ştiu dacă e bună sau nu propunerea. Eu mi-aş dori să se dispute totul pe terenul de joc pentru că aşa ar fi sportiv şi etic, dar dacă nu se poate eu cred că ar trebui să se ia în calcul clasamentul de la finalul sezonului regulat, să nu retrogradeze nimeni, iar din Liga 2 să promoveze patru echipe, să revenim la ce a fost, cu 18 echipe. Nu-mi place deloc acest campionat, cu play-off şi play-out.
Eu le-am spus acum două săptămâni, când am făcut ultimul antrenament la Târgovişte, le-am spus că sunt destul de sceptic la ceea ce va urma. Nu văd cum vom termina acest campionat, eu cred că este compromis în totalite şi va fi foarte greu să se termine pe teren”, a spus Moldovan, la DigiSport.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Propunerile FRF pentru noua videoconferinţă UEFA de miercuri, 1 aprilie

Având în vedere evoluţia pandemiei COVID-19, UEFA a stabilit o videoconferinţă cu reprezentanţi ai tuturor celor 55 de federaţii naţionale, dedicată situaţiei reprogramării tuturor partidelor din diferite competiţii. Discuţiile vor avea loc miercuri, 1 aprilie, de la ora 13:00, ora României. FRF va propune extinderea termenului de 30 iunie, stabilit […]