Pacienţii non-COVID nu mai au acces în spitale

0 0

REVOLTĂTOR, pacienţii non-COVID nu mai au, practic, acces în spitale, dovada este clară, scenele groteşti şi incredibile de la Spitalul Foişor, în toiul nopţii pacienţii au fost evacuaţi pentru ca unitatea medicală să devină spital COVID-19.
Aceasta este ” ROMÂNIA NORMALĂ”, o ţară în care se presupune că există respect pentru pacient şi drepturile sale?
A fost ignorat total apelul disperat al pacienţilor non-COVID şi al medicilor, care de mai bine de un an spun cu subiect şi predicat că a fost BLOCAT ACCESUL PACIENŢILOR NON-COVID în SPITALE.
NIMENI NU A ASCULTAT!

Din data de 15 martie 2020, de la impunerea stării de urgenţă, a avut loc practic blocarea accesului pacienţilor non-COVID în spitale, care sâmbătă, 10 aprilie 2021, a atins GROTESCUL.
Dacă până vineri, 9 aprilie, în spitalele non-COVID era acces limitat deoarece încă mai există un ordin al ministrului Sănătăţii care spune că doar urgenţele sunt satisfăcute, de astăzi, pacienţii NON-COVID şi-au pierdut şi ultima speranţă de a putea beneficia de servicii medicale într-un spital.
Mor oameni cu zile din cauza incompetenţei actualilor guvernanţi.
Niciodată, în toată istoria sa, România nu a avut un guvern atât de indiferent faţă de soarta românilor, faţă de viaţa şi sănătatea lor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

IVECO DEFENCE VEHICLES este gata să livreze Armatei Române primul lot de autocamioane asamblate la Petreşti

Fabrica IVECO DEFENCE VEHICLES ROMÂNIA – partener industrial Compania GEO-STING, a fost inaugurată astăzi, în prezenţa preşedinţilor celor două camere ale Parlamentului, Anca Dragu şi Ludovic Orban, a ÎPS Nifon, Arhiepiscop şi Mitropolit al Târgoviştei, ministrului Energiei – Virgil Popescu, a preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa -Corneliu Ştefan, prefectului Aurelian Popa. […]