PĂCAT! Sorana Cîrstea a ratat accederea în sferturile de finală ale turneului de simplu de la Miami

Mihai ROŞOIU
0 0

soranaSorana Cîrstea a început catastrofal meciul cu sârboaica, pierzând la zero primul set. A revenit în meci în setul doi, unde a condus cu 3-1, după care Jelena Jankovic a egalat la 3-3 şi revenit în avantaj cu 4-3 chiar pe serviciul româncei.
Sorana a reuşit să facă re-brake şi să egaleze la 4-4, însă a pierdut iar propriul serviciu, astfel că sârboaica a revenit la conducere cu 5-4, a urmat la serivicu şi s-a impus cu 6-4 în setul doi.
Astfel că, după o oră, 31 de minute şi 13 secunde de joc, Sorana Cîrstea a fost învinsă în două seturi, scor 0-6, 4-6, de Jelena Jankovic, a 22-a favorită a turneului de simplu feminin de la Miami.
Este pentru a patra oară când cele două jucătoare se întâlnesc în meciuri directe pe terenul de joc. Primele două partide disputate au fost adjudecate de Sorana, iar cel de la Dallas din 2012 şi Miami 2013, câştigate de sârboaică.
Sorana Cîrstea pleacă acasă cu performanţa calificării în premieră în optimile de finală, dar şi cu un cec în valoare de 47.575 de dolari şi 140 puncte WTA.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CU SPORTUL?

În cazul în care va încheia sezonul regulat pe rimul loc în ierarhia naţională, CS Municipal Târgovişte va întâlni în faza I a playoff-ului echipa Sportul Studenţesc în sistemul 2 jocuri din 3, partidele urmând a se desfăşura în zilele de 06, 10 şi 13 aprilie 2013. Dacă CSM se […]