Organigrama şi statul de funcţii ale Serviciului Public Judeţean de Pază Dâmboviţa, modificate

I.B.
0 0

cj dambovitaConsiliul Judeţean Dâmboviţa îndeplineşte în baza Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, republicată, modificată şi completată, atribuţii privind organizarea şi funcţionarea aparatului de specialitate al consiliului judeţean, ale instituţiilor şi serviciilor publice de interes judeţean şi ale societăţilor comerciale şi regiilor autonome de interes judeţean.
Conform art. 91, alin. (2), lit. „c” aprobă regulamentul de organizare şi funcţionare a consiliului judeţean, organigrama, statul de funcţii, regulamentul de organizare şi funcţionare ale aparatului de specialitate, precum şi ale instituţiilor şi serviciilor publice de interes judeţean şi ale societăţilor comerciale şi regiilor autonome de interes judeţean. Actuala organigramă a Serviciului Public Judeţean de Pază Dâmboviţa cuprinde un număr de 107 posturi, din care: 4 funcţii de conducere şi 103 funcţii de execuţie. În conformitate cu prevederile Anexei la Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 63/ 2010, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale, precum şi pentru stabilirea unor măsuri financiare şi comunicării Instituţiei Prefectului – Judeţul Dâmboviţa nr. 3330 din 15.04.2016, numărul maxim de posturi prevăzut pentru Serviciul Public Judeţean de Pază Dâmboviţa, pentru anul 2016, este de 106 posturi. în CJ s-a aprobat desfiinţarea unui post de paznic din cadrul Compartimentului pază. Urmare a acestei modificări Serviciul Public Judeţean de Pază Dâmboviţa va funcţiona cu 10 posturi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pescuitul poate fi fatal

Pescuitul este un hobby de relaxare, de evadare din mediul de zi cu zi, de odihnă şi satisfacţie în mijlocul naturii, dar nu trebuie să uitaţi că pericolele şi accidentele pot apărea peste tot. Pentru a evita pericolele de orice fel, poliţia dâmboviţeană vă recomandă: – Nu consumaţi alcool în […]