Orașul Găești este supravegheat video, toleranță zero infracționalității și vandalismului

0 0

Orașul Găești este supravegheat de cel mai performant sistem video, toleranță zero pentru oricine care este certat cu legea, anunțul a fost dat chiar de primarul Gheorghe Grigore.  Primăria Găești a  căutat o soluție care să facă orașul mai sigur şi să prevină comportamentul infracțional. Astfel se impunea modernizarea și creșterea performantei sistemului public de supraveghere video, care contribuie direct la creşterea siguranţei cetăţenilor și îmbunatăţirea mediului de business.

Vorbim de un sistem de supraveghere video pentru siguranța cetățenilor, inițiativa instalării camerelor aparține autorității locale și a pornit ca o necesitate, în asigurarea ordinii și liniștii publice, paza și protecția obiectivelor de interes public sau pentru prevenirea agresiunilor stradale,  vandalismului și furturilor.

Sistemul de supraveghere video  cu toate componentele este conectat la un dispecerat aflat în  subordinea Primăriei Găești.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CJ Dâmbovița a semnat protocolul de colaborare cu CNAIR

La prima oră a dimineții de joi, 13 ianuarie 2022, s-a semnat protocolul de colaborare cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru implementarea Inelului 2 de Centură al municipiului Târgoviște și a centurii ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni. Valoarea celor două investiții se ridică  la suma de 1.509.651.529, 79 […]