Oraşul Găeşti a sărbătorit Centenarul Marii Uniri

La Găeşti, sâmbătă seară, Centenarul Marii Uniri a fost un moment pe care, găeştenii, cu mic cu mare, l-au trăit cu deosebită recunoştinţă.
Administraţia de la Găeşti, condusă de edilul Grigore Gheorghe a pregătit o suită de manifestări dedicată celebrării momentul istoric al unităţii noastre naţionale, 1 Decembrie 1918.
Manifestările au debutat cu intonarea imnul naţional şi un scurt mesaj din partea edilului Grigore Gheorghe.
A avut loc un moment religios în cinstea eroilor neamului. Au fost depuse coroane de flori de către toate unităţile şcolare găeştene, dar şi de către celelalte instituţii publice şi nu în ultimul rând de către partidele politice. Au urmat momente artistice.
La final cu toţii şi-au strâns mâinile în hora mare a Unirii, demonstrând că prezentul poate reprezenta garanţia unui viitor demn.
Nu a lipsit din program parade cu torţe pe străzile oraşului Găeşti. Au fost şi oaspeţi de la judeţ, secretarul general al pNl Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşu şi prim-vicepreşedintele PNL Dâmboviţa, Gabriel Grozavu. La Găeşti, luminile de Crăciun au fost aprinse de 1 Decembrie
Aşa cum le-a promis găeştenilor, edilul Grigore Gheorghe a reuşit să îmbrace oraşul Găeşti în hainele de Crăciun chiar din prima zi de iarnă, 1 decembrie. Zeci de ghirlande s-au aprins pe străzile şi în parcul central al oraşului.
Seara s-a încheiat la Găeşti cu un spectacol extraordinar şi un foc de artificii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

RĂZVĂDENII au sărbătorit de 1 DECEMBRIE

Cu mic cu mare, răzvădenii au sărbătorit alături de Primăria şi Consiliul Local Răzvad, 1 Decembrie şi totodată Centenarul Marii Uniri. Cu toţii, purtând în suflete mândria că sunt români alături de edilul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban au luat parte la suljba religioasă de pomenire a eroilor neamului […]