Opt tineri dâmboviţeni au fost declaraţi admişi la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani

Opt tineri dâmboviţeni, recrutaţi de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa, au fost declaraţi admişi în urma susţinerii probei de verificare a cunoştinţelor pentru admiterea în Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani.
Dintr-un număr de 66 de candidaţi, care s-au înscris pentru sesiunea de admitere februarie-aprilie 2021, după evaluarea psihologică şi evaluarea performanţei fizice, au promovat 36 dintre aceştia, care au susţinut proba de verificare a cunoştinţelor, iar în urma rezultatelor obţinute au fost declaraţi admişi un număr de 8 tineri dâmboviţeni.
Aceştia urmează să susţină vizita medicală, iar cei care vor fi declaraţi „Apt” vor începe pregătirea specifică şcolii de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani.
Le urăm success pe timpul studiilor şi îi aşteptăm cu drag să efectueze stagiul de practică în cadrul unităţii noastre după parcurgerea etapei de iniţiere la şcoala militară, iar la finalizarea cursurilor să ne devină colegi pentru a contribui la asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în judeţul Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

2 aprilie, ziua internaţională de conştientizare a autismului

In a doua zi a lunii aprilie, an de an, marcăm ziua internaţională de conştientizare a autismului.Afecţiunea este o tulburare complexă, care are efecte asupra comunicării, comportamentului şi relaţiilor cu cei din jur. Potrivit unor recente estimări recente, la nivel mondial, autismul afectează un copil din 100.Mii de clădiri emblematice […]