Opt candidaţi pe loc, la încadrările din sursă externă în Poliţia Română

0 0

Peste 6.000 de persoane s-au înscris pentru a candida pe unul dintre cele 770 de posturi de ofiţeri, agenţi şi personal contractual scoase la concurs din sursă externă şi prin reîncadrare în Poliţia Română. Urmează ca aceştia să susţină probele de concurs specifice fiecărei specializări.
Până vineri, 19 ianuarie, 3.060 de candidaţi s-au înscris pentru a candida pe cele 319 posturi de ofiţer de poliţie scoase la concurs.
De asemenea, pentru cele 268 de posturi de agent de poliţie, s-au înscris 2.870 de candidaţi, iar pentru cele 183 de posturi de personal contractual s-au înscris 258 de persoane.
Le dorim spor la pregătire candidaţilor şi le amintim că trebuie să urmărească site-ul unităţii la care sau înscris, pentru a vedea anunţurile legate de concurs.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pietonii în vizorul poliţiştilor

In această perioadă, poliţiştii sfătuiesc conducătorii auto să acorde o atenţie deosebită pietonilor. Aceştia sunt mai puţin prudenţi, privesc mai puţin în jur şi nu se asigură la traversare. Pietonii sunt sfătuiţi să îşi ia toate măsurile de precauţie, pentru a fi siguri că sunt observaţi în trafic de către […]