Oportunităţi pentru studenţii care vor să lucreze în Germania pe perioada vacanţei de vară

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa anunţă organizarea selecţiei pentru studenţii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, pe perioada vacanţei de vară (minim 2 luni). Pot participa studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană. Pentru anul 2019, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier -gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor. Studenţii care au domiciliul în judeţul Dâmboviţa sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din acest judeţ, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în vederea înregistrării dosarelor.
înregistrarea se va desfăşura în perioada 14.01.2019 – 14.02.2019, în intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 şi vineri, orele 09.30 – 12.30. Informaţii suplimentare cu privire la condiţiile de mediere, documentele necesare înregistrării dosarelor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0732100377 sau se găsesc pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, www.anofm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CU PĂRĂLUŢĂ ŞI OPREA PE TEREN, ROMÂNIA A PIERDUT ŞI MECIUL CU NIGERIA

Dâmboviţencele au evoluat pe tot parcursul ultimei partide de verificare din China. Reprezentativa feminină s-a clasat pe ultimul loc la Turneul celor 4 Naţiuni, după ce a fost învinsă cu 4-1 de selecţionata Nigeriei. Meciul s-a disputat duminică, 20 ianuarie, pe stadionul Complexului Olimpic Sportiv din Meizhou. Nigeria a deschis […]