OPC anunţă controale ample la produsele de sezon

0 0

Inspectorii Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor anunţă că vor efectua mai multe campanii de controale ale produselor comercializate în luna decembrie.
Controalele de pe raza întregului judeţ vizează atât produsele alimentare cât şi cele nealimentare. Astfel, pe lângă produsele alimentare inspectorii vor fi atenţi şi la haine, încălţăminte, jucării dar şi la decoraţiunile de Crăciun.
Avem în vedere comercializarea produselor specifice sărbătorilor de iarnă, de la carne preambalată, produse zaharoase, ciocolată, produse de cofetărie, patiserie, jucării, lampadare, tot ce este pentru împodobirea bradului, toate produsele nealimentare ce sunt specifice sărbătorilor de iarnă. Inspăectorii sunt îndeosebi atenţi la ceea ce înseamnă securitatea, siguranţa şi afectarea intereselor economice ale consumatorilor.
De asemenea, OPC stă la dispoziţia consumatorilor şi pentru reclamaţii. Acestea se pot depune direct, la sediul instituţiei cât şi pe site-ul oficial, www.anpc.gov.ro.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ  PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU: ,,Foraj alimentare cu apă - F, com. Mogoşani, sat Zăvoiu, jud. Dâmboviţa"  

ANUNŢ  PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU: ,,Foraj alimentare cu apă – F, com. Mogoşani, sat Zăvoiu, jud. Dâmboviţa”  . U.A.T.Mogosani cu sediul in comuna Mogosani, jud. Dambovita anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a Acordului de mediu pentru proiectul ,,Foraj alimentare cu apa […]