Onoare Nord Premiu pentru o evoluţie curajoasă Unirea Ungureni – Victoria Comişani 2-1 (0-1)

A.l.
0 0

sportMeciul s-a disputat la Ungureni. Spectatori 250.
Au marcat: V. Soare (min. 74) şi G. Militaru (87), respectiv F. Dinu (40).
Au arbitrat bine: Cristi Grigoraşcu – Costinel Neagu (ambii din Târgovişte), ionuţ Oprea (Pucioasa). Ungureni: Pintilei -Alexandru, Bălaşa, Soare, Iliescu, M. Dumitru, Vintilă, Oprescu, P. Honciu, Dorobanţu, G. Militaru (cpt.). Au mai jucat: O. Militaru, Butăroiu, Voicu.
Antrenori: Ciprian Honciu şi Nicu Honciu. Comişani: Oancea -Coman, Ciocârdaru, Barbu, Păştin, A. Stan, Constantin, D. Stan (cpt.), Sfetcu, Dinu, Stoica. A mai intrat Grigoroiu.
Antrenor – Ion Piciorong.
A fost un meci frumos, antrenant, cu multe faze la poarta lui Oancea (mai mult) şi Pintilei.
Gazdele au început în ofensivă, dar s-au lovit de o apărare beton, fără fisură. Pe contră Florin Dinu (20) a avut un moment bun şi a deschis scorul, 0-1.
Echipa din Ungureni şi-a continuat ofensiva, dar trupa din Comişani s-a apărat bine. La unele faze a avut noroc la acţiunile lui Dorobanţu şi Gabi Militaru.
A fost o primă repriză în care Unirea Ungureni a dominat, dar a făcut-o stereotipic şi monoton. Victoria Comişani a jucat pragmatic, fiind adepta ideii primordiale de a nu lua gol.
După pauză, băieţii lui Ciprian Honciu şi Nicu Honciu au început să producă panică pe benzile laterale şi s-au apropiat periculos de poarta lui Oancea. G. Militaru, Dorobanţu, P. Honciu şi Oprescu au alergat după gol, dar au ratat mult. Egalarea a venit în minutul 74 şi a fost obţinută de fundaşul V. Soare,
1- 1.
Gazdele au fluidizat traficul spre poarta lui Oancea cu şarjele ofensive ale lui M. Dumitru şi P. Honciu.
Golul victoriei a fost marcat pe final de meci de „vulpoiul” Gabi Militaru (87),
2- 1. Meciul a premiat evoluţia mai curajoasă a localnicilor. Echipa din Ungureni e pe primul loc, cu maxim de puncte (9), după ce a câştigat, la masa verde meciul, cu Viitorul Ocniţa (în teren, 1-4).
Jucătorul meciului -Gabi Militaru.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA STAŢIONEAZĂ PE 22

Poziţia din clasamentul mondial a târgoviştencei Sorana Cîrstea n-a fost afectată de eliminarea prematură de la US Open. Dâmboviţeaca se menţine pe locul 22 în ierarhia WTA, fiind devansată într-o ierarhie a româncelor doar de Simona Halep, ocupantă a locului 19. Clasamentul româncelor din top 500 este următorul: Loc Nume […]