Olimpicii Ulmi (fosta Inter Viişoara) a luat locul de L4 de la Dentaş Mulţi jucători de la Tărtăşeşti vor juca la Răcari

A.l.

În această lungă vară fierbinte, Dentaş Tărtăşeşti a aruncat prosopul şi s-a desfiinţat. Mulţi jucători s-au dus la Răcari (Liga a 5-a, Onoare). Fostul preşedinte de la Dentaş, Daniel Micu, va ocupa postul de organizator de competiţii la Unirea Răcari. Preşedintele este Ion „Fildeş” Tătulescu, care a revenit curând din Anglia. Antrenor va rămâne Dorinel Logofătu.
De la Dentaş la Unirea Răcari au venit: Nedelea, V. Micu, D. Tudor, A. Badea, Costea, M. Sandu, Cravcescu (venit de la Recolta Gura-Şuţii). Este posibil să vină şi Mustafa, care este curtat de CS Cornu (Liga a 4-a Prahova).
Intr-un meci amical, Unirea Răcari-Viitorul Odobeşti 6-1.
Satelitul Dentaş 2 Tărtăşeşti a promovat (de pe ultimul loc) în Liga a 5-a şi din sezonul următor se va numi ACS Tărtăşeşti. Preşedinte va fi Daniel ” Pele” Constantin. Finanţarea va veni de la primăria Tărtăşeşti. Locul de Liga a 4-a ocupat de Dentaş Tărtăşeşti va fi ocupat de Olimpicii Ulmi (fostă Inter Viişoara). Meciurile Olimpicilor se vor disputa la Viişoara, pe stadionul Vasile Tudor. Nu am înţeles de ce Unirea Răcari nu a luat locul de Liga a 4 a?!?!?!
Oficialii de la Olimpicii Ulmi poartă discuţii cu mai mulţi jucători valoroşi. Este posibil ca la echipa de pe malul stâng al Dâmboviţei să apară Tronaru şi Iliescu (Flacăra Moreni). Au mai venit câţiva jucători de la PAS Pucioasa împreună cu Radu Şeran, care se va ocupa de destinele aceste echipe.
Într-un amical, Olimpicii Ulmi-Flacăra Şuţa Seacă 9-1.
Urban Titu a primit loc în Liga a 3-a după ce retrogradase. În asemenea condiţii a rămas în Liga a 4-a, Spicul Ghimpaţi. Cum locul lui Dentaş n-a rămas vacant şi a fost ocupat de Olimpicii Ulmi, PAS Pucioasa rămânând în postura de retrogradată în Liga a 5-a.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM TÂRGOVIŞTE ÎŞI REFACE LOTUL DE JUCĂTOARE

Site-ul www.voleiromania.ro prezintă schimbările de lot sau de pe banca tehnică pe care formaţiile din primul eşalon al voleiului feminin românesc le efectuează înaintea campionatului 2017-2018. Perioada de transferări se va încheia cu o zi înainte de startul Diviziei A1, prevăzut pentru data de 14 octombrie 2017. Ca şi în […]