OFSD Dâmboviţa a oferit clipe de neuitat copiilor din Centrul de zi de la Gâeşti

Iepuraşul de la OFSD Dâmboviţa a venit la cei 20 de copiii din Centrul de zi de la Gâeşti. Această vizită a iepuraşului social-democrat a devenit tradiţie. Copiii au avut parte de o supriză plăcută. În Joia Mare, iepuraşul de la OFSD Dâmboviţa le-a adus un zâmbet pe faţă celor 20 de copii de la Centrul de Zi Găeşti. Pe chipul acestor copii am putut citi bucurie dar şi unele suferinţe pe care le trăiesc din cauza mediului familial dar cu toate acestea sunt foarte talentaţi şi din mâinile lor ies adevărate opere şi aceste lucruri sunt posibile şi cu un real sprijin al personalului din centru, care reprezintă o a doua familie a lor. Iepuraşul social-democrat a venit încărcat cu daruri la aceşti copii inimoşi.
Deputatul Claudia Gilia, preşedintele OFSD Dâmboviţa şi Georgeta Dincă, preşedintele OFSD Găeşti, cunosc foarte bine aceşti copii şi nevoile lor şi asta pentru că trec foarte des pe la centru.
Prezentă la acţiune a fost şi doamna deputat Carmen Holban care a rămas plăcut impresionată de obiectele şi picturile pe care le fac aceşti copii inimoşi.
Activităţii iniţiată de doamna preşedinte OFSD Dâmboviţa, deputat Claudia Gilia, s-a alăturat şi o Asociaţie care promovează cultura şi educaţia. Preşedintele Asociaţiei”Smart Books „Ion Anghele, după această vizită la centru, şi-a făcut o promisiune personal, şi anume să revină ori de căte ori este nevoie pentru copii din Centrul de zi de la Găeşti. Cuvintele de ordine ale acestei zile au fost: culori, bucurie şi multe mulţumiri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DSP şi Crucea Roşie Dâmboviţa organizează un Stand de Sănătate

Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa, prin Compartimentul Evaluarea şi Promovarea Sănătăţii, împreună cu Societatea Naţională de Crucea Roşie Dâmboviţa, şi-a propus organizarea unui Stand de Sănătate,astăzi, 10.04.2018, între orele 10:00 – 12:00 în Piaţa Tricolorului din Târgovişte. Direcţia de Sănătate Publică Dambovita, organizează în perioada 7-14 Aprilie 2018, activităţi de […]