OCTAVIAN POPESCU SE OPEREAZĂ DIN NOU

Date:

FCSB a primit o nouă lovitură, după ce dâmbovițeanul Octavian Popescu se va opera din nou. Mihai Stoica a făcut anunţul şi a dezvăluit că mijlocaşul se confruntă cu o altă problemă, care se poate rezolva doar pe masa de operaţie.

Octavian Popescu s-a operat în Belgia, în urmă cu mai puţin de o săptămână. Decarul roş-albaştrilor va rata startul viitorului sezon şi nu va pleca nici în cantonament alături de campioană.

Mihai Stoica a oferit detalii despre starea lui Octavian Popescu şi a dezvăluit că acesta se confruntă cu probleme respiratorii, motiv pentru care va fi operat din nou. MM s-a declarat convins de faptul că decarul de la FCSB va reveni mai bun pe teren, după cele două operaţii.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a mai dezvăluit că, pe lângă Octavian Popescu, nici Alexandru Pantea nu va merge în cantonament.

„Am verificat încă o dată când vin jucătorii (n.r. de la echipele naţionale). Sunt nişte probleme că Lixandru. Nu poate pleca cu echipa (n.r. în cantonament), pentru că fratele lui se căsătoreşte duminică.

Edjouma ne-a confirmat, vine aici . Sunt jucători care vor merge direct în Olanda. Pantea şi Tavi Popescu nu vor merge în Olanda, vor rămâne cu Ovidiu Kurti

Tavi mai avea o problemă. Respira cu dificultate şi va fi operat de un medic de elită. Am zis să profităm de faptul că este în perioada de recuperare. O să vedeţi. Octavian va fi mai bun decât a fost la început, când lumea spunea că este vedeta fotbalului românesc. S-a confruntat cu nişte probleme pe care nu am putut să le facem publice”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit calvarul prin care a trecut Octavian Popescu, înainte să se opereze. Oficialul de la FCSB a spus că imaginea cu Tavi Popescu după operaţie l-a marcat.

„Este ceva care nici măcar nu mi-a făcut bine să văd, a avut un corp liber inframaleolar, ceva i se plimba prin picior, dar e ceva care arată… Cam cât o falangă de deget. E chestia din recipient. Asta i se plimba prin picior.

Mulţi îl criticau că nu joacă, că nu face, dar eu ştiu câte discuţii am avut cu el şi îl rugam să intre indiferent de cum este Riscul nu era foarte mare, dar nu era el 100%, nici 50% nu era. Cu toate astea a jucat şi a făcut-o foarte bine în play-off, când a contat. Pe Pantea îl pierduseam şi nu aveam jucător sub vârstă (n.r. – U21).

Copilul ăsta (n.r. – Octavian Popescu) şi-a dat viaţa, dar mulţi îl criticau, că nu ştiau ce se întâmplă cu el. Va lipsi între 4-6 săptămâni, începând de când se va antrena cu echipa, chiar acum îmi scria că acum poate păşi uşor. Poate deja călca pe picior. S-a operat în Belgia.

Cred că iunie şi iulie (n.r. – lipseşte Octavian Popescu). Ar fi excepţional să poată juca în turul al treilea Champions League (n.r. – 6/7, respectiv 13 august)„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

SMS-uri false date în numele Poștei Române

 Poșta Română avertizează că se dau SMS-uri false în...

Cea de-a 44-a ediție a concursului național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață” la Târgoviște

Concursul național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață”, organizat...

APIA va finaliza plățile restante până pe 16 octombrie

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) depune...

Regres în turismul dâmbovițean

Datele communicate de Direcția Județeană de Statistică pentru luna...