„Ochelarii de droguri” și „ochelarii de alcool” care simulează starea de deteriorare produsă de alcool sau alte substanţe psihotrope 

1 0

Specialişti  din cadrul AGENȚIEI NAȚIONALE ANTIDORG derulează activități de prevenire și acțiuni de conștientizare a efectelor consumului de droguri care să aibă ca efect sporirea încrederii cetățenilor în instituţiile statului şi reducerea impactului negativ al consumului și traficului ilicit de droguri asupra securității și siguranței pe teritoriiul României.

Activitățile de prevenire vizează informarea și conștientizarea copiilor, tinerilor și adulților asupra efectelelor medico-psiho-sociale și a riscurilor consumului de substanţe psihoactive, precum şi dezvoltarea unor atitudini şi practici de viaţă sănătoasă la nivelul populaţiei generale.

De asemenea, vor fi distribuite materiale informative, iar persoanele interesate vor putea experimenta „ochelarii de droguri” și „ochelarii de alcool” care simulează starea de deteriorare produsă de alcool sau alte substanţe psihotrope, efectele negative și riscurile generate de consumul acestora.

Activitățile specifice se desfășoară în parteneriat cu structurile Poliției Române.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

200 de centre comunitare integrate vor fi construite prin PNRR 

Ministerul Sănătății a publicat  Ghidul de finanțare pentru Centrele Comunitare Integrate aferent Componentei 12 – Sănătate, Investiția 1. Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești, Investiția specifică I1.4: Centre Comunitare Integrate. Un număr de 200 de centre comunitare integrate vor fi construite /reabilitate/modernizate/extinse și/sau dotate în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență […]