O transformare remarcabilă la Academia CSA Steaua: Sponsorul International Alexander aduce schimbări majore pentru viitorul fotbaliștilor

Date:

A răsărit soarele la Academia de copii și juniori CSA Steaua prin implicarea sponsorului International Alexander, care nu a stat pe gânduri și s-a hotărât să investească în infrastructura din Ghencea, astfel încât micuții fotbaliști să beneficieze de condiții normale pentru buna desfășurare a antrenamentelor.

Academia de copii și juniori a celor de la CSA Steaua a arătat până de curând ca un decor pentru filmele horror de la Hollywood! Pereți mucegăiți și scorojiți. Conducte sparte, faianță căzută… toate sunt acum istorie. Sponsorul Stelei, International Alexander, a decis să investească în infrastructură pentru ca micuții steliști să se antreneze în condiții optime. Sponsorul principal al Stelei, International Alexander, a investit masiv recent în Academia de copii și juniori a roș-albaștrilor.

Pereții plini de mucegai, faianța căzută, conductele sparte sunt acum doar o amintire, deoarece odată cu investiția făcută de International Alexander, condițiile s-au schimbat radical, acum se poate spune că se aliniază standardelor europene, ca în fotbalul civilizat!

International Alexander a investit și în pregătirea antrenorilor.

Directorul tehnic George Ogăraru i-a trimis pe antrenorii Stelei la perfecționare în Olanda, chiar la fostul său club, Ajax Amsterdam, grație sponsorului International Alexander, care a susținut demersul. Antrenorii au participat la cursuri ținute de specialiști în refacere fizică, scouting sau latura educațională a fotbaliștilor.

De la locul 61 în clasamentul academiilor din țară, Steaua este acum în primele 10.

International Alexander sprijină, cu bani și produse, și Cupa Steaua. Competiția de anul acesta a avut un număr record de participante. 40 de echipe, adică 500 de copii, s-au luptat pentru trofeu. Investiția este și aici de câteva zeci de mii de euro.

Mai multe detalii puteți afla în acest material. AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...